Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

sinopsis Love You Mr Arrogant slot akasia tv3

Tuesday, October 01, 2013 sheda ucu 0 Comments

sinopsis Love You Mr Arrogant slot akasia tv


 Love You Mr Arrogant


Love You Mr. Arrogant Episode 1 
Zaara buat pertama kalinya bertemu dengan Irham didalam satu kejadian kemalangan kecil telah berlaku sewaktu Zaara tergesa-gesa untuk kepejabat. Irham yang memandu kereta BMW dengan bersikap berlagak dan ego meminta rm 5000 kepada Zaara sebagai ganti rugi kerosakkan keretanya. Zaara yang telah break mengejut bagi mengelak dilanggar anjing(kucing) menyebabkan Irham telah melanggar belakang kereta Zaara, Zaara yang merasa bersalah dan tidak mampu membayar ganti rugi seperti yang diminta oleh Irham terpaksa mencagarkan handphone miliknya. Irham hanya memberikan tempoh selama sebulan sahaja kepada Zaara untuk membayar ganti rugi, situasi ini menyebabkan Zaara susah hati. Irham juga mempunyai masalah dimana dia terpaksa melayan Sherry yang menjadi harapan oleh Puan Sri Mariam ibu kepada Irham untuk dijadikan menantu.Irham tidak suka kepada Sherry yang berperwatakan gedik dan meterialistik.


Love You Mr. Arrogant Episode 2 
Zaara menerima panggilan telefon dari ibunya.Ibunya telah memberitahu tentang sms yang telah diterima.Zaara amat bengang terus datang ke pejabat Irham bekerja. Irham yang merupakan CEO disebuah syarikat ayahnya iaitu Tan Sri Zahir tiada dalam pejabat sewaktu Zaara datang. Zaara pulang kecewa dan bengang tetapi dia terlanggar dengan Tan Sri Zahir sewaktu tergesa-gesa keluar dari Lif. Zaara yang tak kenal siapa Tan Sri Zahir dengan penuh rasa hormat dan berbudi bahasa meminta maaf menyebabkan Tan Sri Zahir rasa selesa serta suka dengan perwatakkan Zaara yang dilihat sopan walaupun dalam “mood” marah. Irham yang merasa lucu dengan sms “anak makcik sedang mengandungkan anak saya” langsung tak merasa bersalah.


Love You Mr. Arrogant Episode 3
Zaara terkejut besar bila Hajah Amina memberitahu yang Irham hendak masuk meminangnya. Zaara tidak tahu siapakah lelaki itu dan selama ini dia hanya dikawal ketat oleh keluarganya dan mengatakan dia tidak mempunyai kekasih dan bercinta pun tidak pernah, Hajah Amina juga memberitahu lagi yang Irham sendiri telah mengaku dia adalah kekasih Zaara. Zaara dengan Irham bertemu disebuah taman yang mana Zaara berniat untuk menyoal tentang hajat Irham untuk meminangnya tetapi Irham mempersoalkan kembali hutangnya sebanyak rm 5000, Zaara yang masih belum mampu membayar terpaksa menerima syarat Irham untuk berkahwin dengannya walaupun menganggap perkara itu tidak masuk akal. Zaara dipinang oleh keluarga Irham. Farizah(Fiz) kerhairanan kenapa bersetuju bertunang dengan lelaki yang dikenalinya dalam tempoh yang singkat Zaara hanya mendiamkan diri.


Love You Mr. Arrogant Episode 4 
Selesai memilih pakaian pengantin, Zaara hanya berdiam asyik teringatkan gadis seksi(sherry) yang bersama Irham semasa dibutik, Zaara melangkah keluar dari butik itu dan berkata sendiri mengapa Irham memilih dia, tidak memilih si gadis seksi itu.


Love You Mr. Arrogant Episode 5 
Pada malam berinai Zaara langsung tidak merasa apa-apa sebaliknya Zaara merasakan sedih untuk menamatkan zaman bujangnya. Hajah Amina hanya memberikan nasihat dan berpesan supaya Zaara bersabar menempuhi semuanya kerana semua ini sudah jodoh


Love You Mr. Arrogant Episode 6 
Irham berjalan malas kearah biliknya. Tak pernah seawal ini dia bangun, baru sehari berkahwin dia telah pun memecahkan rekod bangun awal kerana sebelum ini dia tidak pernah bangun untuk solat subuh.


Love You Mr. Arrogant Episode 7 
Zafrina (Kakak Irham) mempersoalkan bagaimana Zaara dan Irham bertemu, Zaara yang tergagap jawab soalan dari Zafrina, dan mengatakan Zaara bukan selera Irham.


Love You Mr. Arrogant Episode 8 
Fiz menelefon Zaara bertanyakan khabar Zaara bagaimana dia dengan Irham Zaara menarik nafas panjang dan menceritakan hal pergaduhannya dengan Sherry. Irham masuk kebilik dan bertanyakan kepada Zaara siapa yang telefon dia..


Love You Mr. Arrogant Episode 9 
Selepas selesai kerja Zaara pulang semula kerumahnya hanya seketika tetapi suaminya datang menjemput seolah-olah tidak boleh beranggang dengan Zaara, itulah yang di usikkan oleh Fiz.


Love You Mr. Arrogant Episode 10 
Zaara terselamat pada malam itu. Di siang hari Zaara dengan rutin harian membasuh keretanya tetapi Irham dengan berlagaknya memerintah Zaara membasuh keretanya pula.


Love You Mr. Arrogant Episode 11 
Hadry yang mula bekerja dengan Zaara sering memuji Zaara dan dia mula memberanikan diri mengaku yang dia sememangnya dah jatuh hati kepada Zaara sedangkan dia telah tahu Zaara telah berkahwin dengan Irham.


Love You Mr. Arrogant Episode 12 
Zaara tidur dibawah, tetapi Irham menyuruh Zaara tidur diatas katil sehingga kaki Zaara sembuh.Di sini Zaara mula merasa terharu melihat Irham yang sememangnya baik hati tetapi masih bersikap berlagak melayannya.


Love You Mr. Arrogant Episode 13 
Irham muncul dirumah Faisal dan menyerang Faisal untuk menyoal apa yang telah berlaku.Faisal tak mengaku apa yang telah terjadi.Dalam pergelutan itulah Faisal melepaskan dirinya mengatakan Zaara bukan perempuan yang baik.


Love You Mr. Arrogant Episode 14 
Irham kelihatan tak selesa dengan rumah kampung tambahan pula katil yang beralaskan tilam nipis,tetapi disebabkan keletihan dia tertidur juga diatas katil yang pada mulanya dia tak suka.


Bersambung>>> sheda akan update kemudian eyh.. Sumber Google!! 

0 5 note: