link 1

Wednesday

jodoh itu milik kita Trending!

Wednesday,8/21/2013 | 5 note

jodoh itu milik kita Trending!

Drama Yang tengah hot skunk nih tak lain tak bukan Jodoh itu milik kita
sedang  yang sedang rancak ditayangkan kat astro mustika hd 
Drama ni di adaptasi dari novel gak...

drama jodoh itu milik kitasebenarnya dah banyak pun.. drama dari novel-novel nih...
tapi tak semua trending la.. contoh yang sebelum nih paling meletop pun.. 

adam hawa, setia hujung nyawa, 
Teduhan kasih, & saya bukan isteri dia.. 

Sebab apa?? sebab pengarah pandai olah dan watak2 hero heroin Yang menjadi huhu..
oke berbalik pasal
Cite nih episode pertama je dah ramai orang tengok tau!! memang Kejutan dari farid kamil.. sebab
jarang tengok dia blakon watak  romantik  kan hihi 
tiz zakiah  pulak  watak dia.. cute je
kira pestime tengok gandingan diorang nih.. memang  nampak serasi la.. 
jalan cerita yang cepat dan tak meleret leret buang masa.. kite terus fokus kat watak utama je 
mungkin  sebab tuh trending kan?? jangan terkejut mungkin cite nih akan betul2 meletop
dan dapat mengalahkan drama-drama novel yang lain

memang rugi kalau tak tengok.. hehehehe i love it.. huhu <3


novel jodoh itu milik kita



scene jodoh itu milik kita


jodoh milik kita

Ost Jodoh itu milik kita tak kan terpisah- black mentor

nota kata

Cerita sedap ost pun sedap mesti korang pun suke tengok kan.. jadi jom  kite layan huhuhuhu
Jodoh itu milik kita




Nak Tempah edit blog Comel + kemas + ganas Rm 50 Kebawah Tekan Sini Tau..ツ

5 comments:

  1. wahhh cerita baru ehh ... tak pernah tengok lagi.. thanks infonye

    ReplyDelete
  2. lagu dia tema dia pun menari..hehehe. takkan terpisah daripada black..

    ReplyDelete
  3. ala...kat mustika hd je?? mmg tak dpt nk tgk la.. btw, nt buat review stp episode boleh?? ehehehe..

    ReplyDelete
  4. bila la Boni nak jadi hero drama ni,,, kawe nak tunggu

    ReplyDelete