link 1

Friday

Gambar Mesra kim jong kook & lee kwang soo | kooksoo Couple

Friday,8/16/2013 | 3 note

Gambar Mesra kim jong kook & lee kwang soo | koksoo Couple


Sume Peminat setia runing man mesti tau pasal harimau dan zirafah Kim jong kook & lee Kwang soo
Dari awal runing man diorang musuh ketat huhu.. jongkok dikenali sebagai kapten runing man.. sebab kekuatan yang ada pada dia mcam harimau .. manakala kwang soo lebih dikenali sebagai sibodoh hihihi..

tapi sibodoh tulah yang wat sume org pecah perut.. menjadi mangsa buli utama pada jongkok..
huhu tapi dari mule sheda tengok runing man sheda paling suke kwang soo sampailah sekarang huhuhu

tapi sekarang bukan mangsa buli lagi dah tapi org kanan jong kook huhu.. 
kwang soo yang je yang brani kalahkan jongkok.. n memang diorang sngat rapat sekarang nih.. 
sampai digelar kooksoo couple tak tau pulak sejak bila diorang rapat... tp sheda suke sngat both of them..
opkos la diorang paling hensem dalam tuh hahaha sweet pulak tengok diorang nih.. kemane aje berkepit tau..
dan jongkok tito rumah kwang soo seminggu 5 hari.. seeeeee  nampak tak maksudnya?? loving couple hihihi

Jom tengok gambar mesra kim jong kook & lee kwang soo


Kooksoo couple
kim jong kook
kooksoo lover

kooksoo couple

kim jong kook & lee kwang soo
kooksoo

kwang soo

kooksoo

jongkook


kooksoo

kooksoo

kooksoo

kwang soo


kooksoo

kookso runing man

kooksoo moment


kooksoo cosmomen

Nota kata

Sheda  memang peminat setia runing man huhu.. diorang sume memang owsome oke hahaha hilang stress tengok diorang seeee... i love runing man =P 




Nak Tempah edit blog Comel + kemas + ganas Rm 50 Kebawah Tekan Sini Tau..ツ

3 comments:

  1. minat la sorang2,, muja tak minat,, lalala,,, ps-tetiba ada gambar fasha sandha??? -.-'

    ReplyDelete
  2. joong kook hensem, kwang so lawak xD

    ReplyDelete
  3. Yeaaa...! Sheda, give me 5. Huhu... Kita geng! Sofia pun minat Gwang Soo. Even sometime dia nampak macam kesian sebab kena buli kat hyungs, tapi dia sangat2 kelakar kan? Sekarang dah episod berapa ek RM? Sofia dah lama giler x tengok... :-(

    ReplyDelete