Monday

kontroversi Anak Farid kamil..

Monday,6/10/2013 | 3 note

Haha Mesti  sume Dah Tau cite nih Kan2.. 
Farid kamil Dan Diana Danial Dah Dapat  baby??

anak farid kamil

 Berdasarkn caption Dan Gambar Memang opkos kite percaya anak dia la sbb kite sume tau yg wife dia memang tngah srat pregnant
n memang ramai yg dah ucap thniah huhu
tp ada pulak yg kata bukan nih anak saudara dia.. pulak adeh!!

anak buah farid kamil

pening sudah huhu pepun akhirnya farid telahpun wat penjelasan melalui video keek,,

Orang kata apa, Err (Diana Danielle) sedang menjalani proses matang kandungan selama berada di sana. Di jangka lahir bulan 7 insyaAllah, 15 haribulan. Sama-sama kita doakanlah. Saya pun masih berada di Malaysia lagi untuk selesaikan kerja-kerja saya.Terima kasih atas doa-doa dan sokongan yang telah diberikan kepada saya. In advanced!

oke dh setel hehe.. 

klau dh artis.. gmbar pun jd kontroversi hehe


3 comments:

  1. he he he...orang kita memang cepat jer up cerita bila nampak gambar sebegini...tapiiii... ye lah... caption kat gambar tu pun kurang jelas kan? *_^

    ReplyDelete
  2. biaselah, mulut mnusia ni.. hurmmmm... cepat betul buat andaian sblm selidik terlebih dahulu...

    ReplyDelete